SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'dan Karadeniz'e özel açıklama! 'Celta Vigo beni istiyor'

Uğurcan Çakır'dan Karadeniz'e özel açıklama! 'Celta Vigo beni istiyor'

Karadeniz Özel

04 Nisan 2019 Perşembe - 11:00




Uğurcan Çakır bunu Karadeniz’e açıkladı





“Tıpkı Onur ağabey gibi ben de Trabzonspor dışında Türkiye’de başka bir takımın formasını giymek istemiyorum. Menajerim aracılığıyla İspanyol ekibi Celta Vigo’dan teklif aldım. Ancak bunun kararını kulübüm verir.”

AVRUPA HERKESİN HAYALİ

Onur Kıvrak’ın gönderilmesinin ardından Trabzonspor kalesini kapan ve bir daha bırakmayan Uğurcan Çakır flaş açıklamalar yaptı. Hedefinin uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet etmek olduğunu dile getiren Uğurcan, şunları söyledi: “Daha önce de söyledim, tekrarlıyorum: Tıpkı Onur ağabey gibi Türkiye’de Trabzonspor dışında başka bir takımın formasını giymek istemiyorum. Elbette Avrupa farklı. Takip edildiğimi biliyorum.




ANTALYA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Geçtiğimiz günlerde menajerim Engin Kırkpınar, benim için İspanya’dan teklif aldığını söyledi. Celta Vigo kulübünün beni istediğini bildirdi. Ancak bu konuda karar elbette kulübün. Yönetim uygun bulur ve ‘git’ derse Avrupa’dan gelecek teklifleri değerlendiririz. Şu anda tek düşüncem Antalyaspor karşılaşması. Kazanmamız gereken bir maç. Çünkü 3 puan alırsak Avrupa kapıları bize ardına kadar açılacak.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap