SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den yakın markaj

Uğurcan Çakır'a Premier Lig'den yakın markaj

08 Şubat 2021 Pazartesi - 09:35




West Bromwich, Brighton ve Chelsea, başarılı eldiveni yakından izliyor. Sezon sonu 24 yaşındaki eldiven için iyi bir teklif gelebilir.





Trabzonspor'da Onur Kıvrak'tan kaleyi devraldıktan sonra müthiş bir yükseliş yakalayan  son 3 transfer döneminde Avrupa ekiplerini peşine takmış durumda.

24 yaşındaki eldiven bir kez daha Ada ekiplerinin gündemine girdi. Özellikle West Bromwich Albion ile Brighton, milli kaleciyi yakından takip ediyor. Bu iki ekibin scout ekipleri Karadeniz Fırtınası'nın maçlarını izleyerek sürekli rapor düzenliyorlar

Beşiktaş maçındaki performansıyla bir kez daha herkesi kendine hayran bırakan bordo-mavili eldiven için sezon sonunda Premier Lig kulüplerinden güçlü teklifler gelmesi bekleniyor.

Chelsea'nin de Uğurcan Çakır'ı listesinde bulundurduğu öğrenildi

EURO 2020 SONRASI OLUR


Fırtına'da yönetim milli formaya yakın olan Uğurcan Çakır'ı EURO 2020 öncesi satmayı düşünmüyor. Burada oynarsa piyasasının yükseleceğini düşünen bordo-mavili idarecilerin beklentisi en az 20 milyon euro.

Daha önce Rennes 12 milyon euro önermiş ancak bu rakam düşük bulunduğu için geri çevrilmişti.LİGİN EN İYİSİ

Uğurcan Çakır ligde en az 20 maçta forma giymiş kaleciler baz alındığında en yüksek kurtarış yüzdesine sahip isim. Uğurcan yüzde 75 ile ilk basamakta yer

Ayaklarına da hakim olan yıldız eldiven 8.2 başarılı uzun top istatistiğiyle de zirvede.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap