SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'a 2 dev talip! İşte istenen rakam

Uğurcan Çakır'a 2 dev talip! İşte istenen rakam

31 Ekim 2021 Pazar - 15:27




Rizespor maçında yaptığı kurtarışlarla alınan 3 puanda başrol oynayan ALTIN ELDİVEN için Avrupa takımları yeniden sıraya girmeye başladı





İspanyol ekibi Valencia’nın yakın takipte olduğu Uğurcan Çakır için Fransa’nın iki önemli kulübünün de devreye girdiği ortaya çıktı.

Bir süredir Beşiktaş’ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu ile ilgilenen Marsilya ve Lyon’un rotayı Uğurcan’a çevirdiği başarılı kaleci kaleciyi ara transfer döneminde renklerine katmak istediği ifade edildi.

Çaykur Rizespor maçında yaptığı 4 kurtarışla alınan galibiyette büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır yeniden Avrupa devlerinin radarına girmeye başladı.

İspanyol ekibi Valencia’nın yakın takibinde olan Uğurcan Çakır’a bu kez Fransa’nın 2 önemli kulübünün teklif yapmaya hazır olduğu öğrenildi.

Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre bir süredir Beşiktaş’in genç file bekçisi Ersin Destanoğlu ile ilgilenen Marsilya ve Lyon kulüpleri rotayı Uğurcan Çakır’a kırdı.

İki kulübün de 25 yaşındaki Uğurcan için teklif yapmaya hazırlandığı, ara transfer döneminde Trabzonspor ile anlaşma sağlanması halinde tecrübeli eldiveni Fransa’ya götürmeye kararlı oldukları ifade edildi.

17 milyon euro ile Süper Lig’in en değerli kalecisi olan Uğurcan Çakır bu sezon maç başına kurtarış sayısı 3.5 (yüzde 80) ilk sırada bulunuyor.

11 lig maçında görev yapan Uğurcan bu karşılaşmalarda yaptığı 40 kurtarışla yine zirvede yer almayı başardı.

Beğendim
22
Sevdim
5
Beğenmedim
4
Üzgün
3
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap