SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır yuvadan uçuyor! İşte bonservis bedeli

Uğurcan Çakır yuvadan uçuyor! İşte bonservis bedeli

25 Mart 2021 Perşembe - 19:07




Trabzonspor'daki performansıyla göz dolduran Uğurcan Çakır transferin gözdesi konumuna geldi. Önümüzdeki sezonun kadro yapılanması kapsamında çalışmalarına başlayan bordo-mavililer, bir yandan listedeki isimlerle temaslarını sürdürürken diğer yandan da mevcut oyuncularla ilgili kararlar almaya başladı. Trabzonspor yönetimi, Avrupa'dan birçok önemli kulübün peşinde olduğu Uğurcan Çakır'ın bonservis bedelini belirledi.





Trabzonspor'da özellikle sezon öncesi transfer döneminde birçok kulüpten teklif alan ancak şartlar konusunda anlaşma sağlanamayınca Avrupa'ya transferi rafa kalkan Uğurcan Çakır'ın sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

EN AZ 25 MİLYON EURO BEKLENİYOR!

Avrupa'dan birçok önemli kulübün talip olduğu Uğurcan için yönetimin taban fiyatını 25 milyon euro seviyelerinde belirlediği ve sonraki satışından da kar payı talep edeceği, bu şartların oluşması durumunda milli kalecinin transferine onay verileceği kaydedildi.

Beğendim
12
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
161
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap