SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth’a koronavirüs şoku!

Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth’a koronavirüs şoku!

13 Mart 2020 Cuma - 17:09




Hafta sonunda oynanacak Trabzonspor-Başakşehir maçı için pek çok Avrupalı scout ve menajer başta Uğurcan ve Sörloth ile İrfan Can olmak üzere iki takımın pek çok oyuncusunu izlemek için Akyazı’ya gelecekti.





Gelen bilgilere göre daha önce maç için akreditasyon yaptıran İtalyan ve İspanyol takımlarının temsilcileri iptal yoluna gitti. İngiliz, Fransız ve Alman temsilcilerinin ise maç için herhangi bir temsilci gönderip göndermeyeceği henüz netleşmedi.

TÜRKMEN: ARTIK İYİ OYUN DEĞİL KAZANMAK ÖNEMLİ

Berabere bitirdikleri Gaziantep maçının kendileri için önemli bir uyarı olduğunu belirten Hüseyin Türkmen, “herkes bulunduğu konumun farkına vardı. Bir toplantı yaptık ve herkes olayın bilincinde. Bilinçli bir şekilde davranıyoruz artık. “ dedi.

Artık önemli olanın iyi futbol değil 3 puan olduğunu kaydeden genç stoper “bu gece istedik ve kazandık, ortaya bir ruh mücadele koyduk. İnşallah geri kalan 9 maçta da artık bu saatten sonra iyi oyun 3 puan değil tamamen 3 puana odaklandık. Kalan maçlarda olabildiğince maçta kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Beğendim
10
Sevdim
13
Beğenmedim
15
Üzgün
10
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap