SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır muhteşem döndü!

Uğurcan Çakır muhteşem döndü!

28 Şubat 2021 Pazar - 21:02




1 maçlık aranın ardından yeniden eldivenleri devralan Uğurcan Çakır, Fenerbahçe karşısında muhteşem bir ilk yarı çıkardı. Milli kaleci, Mert Hakan Yandaş, Pelkas, Mame Thiam ve Mesut Özil'in net pozisyonlarında kalesini gole kapattı.





Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla Başakşehir maçını kaçıran Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçıyla kaleyi devraldı. Akyazı'nın ilk yarısında Fenerbahçeli hücumcular, Trabzonspor kalesini yoklarken Uğurcan Çakır, geçit vermedi. Özellikle 23. dakikada Mert Hakan ve Pelkas, 30. dakikada Thiam ve 45. dakikada Mesut Özil ile net pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe, Uğurcan engeline takıldı.

İkinci yarıda da birçok önemli pozisyonda kalesinde devleşen Uğurcan, 76. dakikada Pelkas'ın golüne ise engel olamadı.

Kalesinde devleşen Uğurcan'ın bu performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Bordo Mavili ekip taraftarları, Uğurcan ile ilgili binlerce övgü dolu tweet attı. 24 yaşındaki eldiven, hem Bordo Mavili takımın ilk 4 iddiasını yakalamasında öne çıkıyor hem de Avrupa Şampiyonası öncesi milli forma için favori konumda gözüküyor.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap