SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır İnter’e çok yakın

Uğurcan Çakır İnter’e çok yakın

22 Mart 2021 Pazartesi - 14:50




Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır’ın taliplileri her geçen gün artıyor..





Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır’ın taliplileri her geçen gün artıyor. 24 yaşındaki file bekçisi için İtalyan medyası çok konuşulacak bir haber yaptı. Birçok spor sitesinde yer alan habere göre, İtalyan devi Inter, yeni sezonda 36 yaşına gelen Samir Handanovic ile yolları ayıracak. Sloven kalecinin boşluğu ise Uğurcan Çakır ile doldurulacak.

YENİ menajeri Arturo Caneles’in dünya devlerine pazarladığı Uğurcan Çakır’a İtalya’nın en büyük kulüplerinden birisi talip oldu. Çizme medyasında yer alan haberlere göre, bu sezon Seri A’da lider olan ve eh yakın rakibi Juventus’a önemli bir puan farkı atan Inter, Uğurcan Çakır’ı transfer etmek istiyor.

Birçok spor portalında manşete taşınan haberlerde, Inter’in 36 yaşına gelen Samir Handanovic ile sezon sonu yollarını ayıracağı, Sloven kalecinin boşluğunu ise Uğurcan Çakır ile dolduracağı öne sürüldü. Haberin devamında ise, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde iddiası olmak isteyen Inter Kulübü’nün kalesini Uğurcan kalitesinde bir isme teslim etmeyi düşündüğü, bu transfer için kasasından 20 milyon Euro’yu çıkarmaya hazır olduğu ifade edildi.

Uğurcan Çakır’ın adı, Chelsea, Sevilla ve Lille gibi takımlarla da anılıyor.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap