SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır: Hedefimiz yine şampiyonluk

Uğurcan Çakır: Hedefimiz yine şampiyonluk

30 Temmuz 2022 Cumartesi - 23:15




Trabzonspor, Süper Kupa finalinde Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Bordo-mavililerde kaptan Uğurcan Çakır, karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesi güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten yıldız file bekçisi, "Hafta içi hocamızın gösterdiği her şeyi sahada gösterdik. Hak ederek kazandık. Taraftarlarımıza armağan olsun." ifadelerini kullandı. İşte o sözler...





Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Süper Kupa finalindeki Sivasspor zaferi sonrasında açıklamalarda bulundu. Çok iyi mücadele ettiklerini söyleyen yıldız eldiven, "Taraftarlarımıza armağan olsun. Hedefimiz yine şampiyonluk. İnşallah bunu başarabiliriz." dedi.

İşte o sözler...

Uğurcan Çakır: Yeni sezon için çok güzel bir başlangıç oldu. Çok iyi mücadele ettik, hafta içi hocamızın gösterdiği her şeyi sahada gösterdik. Hak ederek kazandık. Taraftarlarımıza armağan olsun. Hedefimiz yine şampiyonluk. İnşallah bunu başarabiliriz.

3 tane kupa aldık Olimpiyat'ta. Burası bize uğurlu geliyor. Çocukken burada çok Trabzonspor maçı izlemiştim, şimdi kaptanım. Beni seven ve destekleyen herkese teşekkür ederim. Rıza hocamında Trabzon'dayken üzerimde emeği var, onlara sezonun geri kalanında başarılar diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap