SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır; ''Futbol ayakla oynanıyor ama… Biz ellerimizle kaderi belirliyoruz''

Uğurcan Çakır; ''Futbol ayakla oynanıyor ama… Biz ellerimizle kaderi belirliyoruz''

14 Mayıs 2019 Salı - 11:13




Konyaspor maçındaki kurtarışlarıyla bir kez daha Türkiye’nin gündemine oturan Uğurcan Çakır’dan flaş açıklamalar:





// Osman BAŞKIR // Özel // “Her çocuğun hayali iyi bir golcü olmak. Ben de futbola forvet başladım ancak kalecilikte karar kıldım. Enteresan bir yer kale. Ayakla oynanan bir oyunda siz yaptığınız kurtarışlar ya da yediğiniz gollerle akılda kalıyorsunuz. Yani futbolda kaderi kaleciler belirliyor..”

Konyaspor karşısında öylesine kurtarışlar yaptı ki Türkiye bir kez daha ona hayran kaldı. Kalesinde 2 gol görmesine karşın haftanın en iyi kalecisi  olarak dikkat çekti. Trabzonspor’un genç file bekçisi Uğurcan Çakır’dan söz ediyoruz. Konya deplasmanı dönüşü sevenleriyle bir araya gelen Uğurcan hem gururlu hem de üzüntülüydü. Severleri onu kurtarışları nedeniyle alkışlarken, o kaçan 2 puana üzülüyordu.

KALECİLİK ZOR MESLEK




“KALECİLİK enteresan meslek” diye söz başladı. Sonra devam etti: Ayakla oynanan bir oyunda skoru ellerinle belirliyorsun. Eğer o eller sihrini kullanıp olmadık kurtarışlar yapıyorsa alkışı alıyorsun. Kötü goller yersen bu kez yerden yere vuruluyorsun. Futbol ayak oyunu ama bizim ellerimizle maçın kaderini belirliyor. Oysa futbola her çocuk gibi ben de forvet başladım. Gol atmayı çok seviyordum.

ÜNAL HOCA ÇOK ÖZEL BİRİSİ




SAĞ BEK, stoper kaleci hariç her yerde oynadım ama kaderimizde kaleci olmak varmış. İyi ki de oldum.  3’üncü kaleci olarak oynadığımda Ünal hocam bana sürekli destek verdi. Bana, ‘Seni bir gün A Milli Takım’a göndereceğim’ dedi. Bu gerçekleşti. Bana olan güveni sayesinde şu anda Trabzonspor’un kalesini koruyorum. Ünal hoca mükemmel bir insan. İnşallah onunla uzun yıllar birlikte çalışırız.

TAKIM KAZANAMADIKTAN SONRA…

TAKIMDA yerli, yabancı herkes hocayı çok seviyor. Bizim gibi o da gönülden Trabzonsporlu. Uzun yıllar bu mesleği yapmak istiyorum. Elbette her futbolcu gibi benim de hayalim Avrupa’nın önemli bir takımının formasını giymek. Ancak öncelikli hedefim Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak.  Konyaspor’u yensek çok iyi olacaktı. Takım kazanamadıktan sonra ben iyi olsam neye yarar?
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap