SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır: Erzurumspor daha iyi mücadele etti

Uğurcan Çakır: Erzurumspor daha iyi mücadele etti

14 Mart 2021 Pazar - 18:52




Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, 0-0 sona eren BB Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın 0-0 sona eren BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Amacımız ilk 4'ün içerisinde olabilmek. Bugün de Erzurumspor'un agresif ve coşkulu olacağını biliyorduk. Çünkü alt sıralardalar. Bugün bana göre bizden daha iyi mücadele ettiler. Zeminin şartları kötüydü, bizim takıma uygun değildi. İstediğimiz pas oyununu oynayamadık. Ama takım olarak iyi durduk, iyi savunduk, gol yemedik, hocamızın planına sadık kalmaya çalıştık. Tabii ki daha yaratıcı olmamız, daha çok istememiz, daha çok mücadele etmemiz lazımdı. Ama dediğim gibi Erzurumspor bugün iyi mücadele etti, kazanmayı bizden daha çok istediler. Bakacağız, ligin boyu kısalıyor, ilerleyen günler ne gösterecek. 

Abdullah hoca geldikten sonra takım savunmasını iyi yapıyoruz, bu da haliyle gol yemememize sebep oluyor. Dediğim gibi savunmayı hallettik, şimdi hücuma çalışıyoruz. Hocamızın planına sadık kalarak daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız. İlk 4'ün içinde bulunmayı Trabzonspor her zaman hak ediyor, inşallah da öyle olacak. "

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap