SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır devleri peşine taktı!

Uğurcan Çakır devleri peşine taktı!

20 Kasım 2019 Çarşamba - 17:06




Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır, Avrupa’yı peşine taktı… Trabzonspor’da gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Uğurcan Çakır için Avrupa kulüpleri adeta sıraya girdi.





23 yaşındaki başarılı eldivenle Almanya’dan Leipzig başta olmak üzere İtalya’dan Juventus ve birçok kulübün ilgilendiği belirtildi. Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon kaleyi devraldıktan sonra başarılı bir performans ortaya koyan Uğurcan Çakır, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı.

Genç kaleci için Juventus ve Leipzig’in yıra sıra Almanya'dan 3 kulübün daha markajda olduğu öğrenildi.

Avrupa devlerinin Uğurcan Çakır'ı takip altına aldığı ve transfer dönemine kadar yakından izleyeceği ifade edildi. Juventus ve Leipzig'in transfer döneminde ise teklif yapmayı planladığı belirtildi.

Trabzonspor altyapısında yetişen Uğurcan Çakır, şimdiye kadar bordo mavili takımda 52 maçta kaleyi korudu. Bu maçların 10'unda kalesini gole kapatan genç eldiven, Türk Milli Takımı'nda 2 olmak üzere alt yaş gruplarında da forma giyiyor. Uğurcan'ın 2024 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunuyor.

Başarılı eldiven sosyal medya hesabından Milli Takım forması altında çıktığı maç sonrası kendisine destek olan herkese teşekkür etti.


Uğurcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Andorra karşısında milli forma ile ilk resmi maçıma çıkma şansı veren değerli hocalarıma çok teşekkür ederim. Bana güvenenleri gururlandırmaya devam edebilmek için var gücümle çalışacağımdan şüpheniz olmasın. Tüm güzel mesajlar için teşekkürler” dedi.

 

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap