SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır; ''Anneme küfür eden fenerlileri Allah’a havale ediyorum''

Uğurcan Çakır; ''Anneme küfür eden fenerlileri Allah’a havale ediyorum''

Karadeniz Özel

03 Eylül 2019 Salı - 11:05




Derbi maçtaki kurtarışlarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Uğurcan Çakır Karadeniz’e çok özel açıklamalar yaptı.





“Peygamberimiz, Cennet annelerin ayakları altındadır’ der. Biz bu şarla büyüdük. Ama Kadıköy’deki gözü dönmüş bazı insanlar 90 dakika kalenin arkasından bana küfür etti. Anneme çirkin ifadeler kullandı. Onları Allah’a havale ediyorum..”

O KÜFÜRLER BENİ DAHA FAZLA MOTİVE ETTİ

BU OLAYLARI HİÇ UNUTMAYACAĞIM


Trabzonspor, Kadıköy’de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, derbi maça genç file bekçisi Uğurcan Çakır damga vurdu. 90 dakika boyunca mükemmel bir performans ortaya koyan Uğurcan, yaptığı 8 kurtarışla hem maçın adamı seçildi hem de Trabzonspor’un İstanbul’dan 1 puanla dönmesinde başrol oynayan isimlerden birisi oldu. Ancak Uğurcan Çakır Fenerbahçe derbisinde, Ülker Stadı’nda yaşadığı çirkin olayı bir türlü unutamıyor.

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDA

Uğurcan o anları Karadeniz’den Osman Başkır’a şöyle anlattı: “Maçın ilk düdüğü çaldığı andan itibaren kale arkasındaki Fenerbahçeli taraftarlar sürekli bana küfür etti. Anneme çirkin sözler sarfetti. Daha sonra bunu tüm statta bulunan 44 bin kişi hep birlikte söyledi. Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ der. Biz böyle büyütüldük. Bana küfür edenleri Allah’a havale ediyorum. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin ellerinden öpüyorum.”

FB VE BJK’YE YENİLGİSİ YOK

Şu bilinsin ki. O küfürler beni maça daha fazla motive etti. Bizim işimiz futbol oynamak ve tribüne gelenlere en iyi oyunu sergilemek. Avrupa’da rakip seyirciler iyi hareketi alkışlıyor. İyi oynayana hak ettiği değeri veriyor. Kadıköy’de ise iyi olmanın karşılığı küfür oluyor.” Bu arada Uğurcan Çakır, Fenerbahçe karşısında yaptığı 8 kurtarışla Süper Lig kariyerindeki en yüksek sayıyı egale etti. Genç kaleci çıktığı 3 Fenerbahçe 2 Beşiktaş maçlarında yenilgi yüzü görmedi.

// Osman BAŞKIR // Karadeniz Özel //
 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap