SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğur Çiftçi: Şampiyonluk yaşamak her futbolcunun hayali

Uğur Çiftçi: Şampiyonluk yaşamak her futbolcunun hayali

Karadeniz Özel

02 Aralık 2021 Perşembe - 11:41




Fırtına’nın gündemindeki sol bek Uğur Çiftçi, Trabzonspor’u çok istediğini bu sözlerle dile getirdi..





Yakın çevresine konuşan Sivasspor’un başarılı savunmacısının, “Trabzonspor’un bana olan ilgisini biliyorum ancak Sivasspor’la sözleşmem sürüyor. Bu transferin gerçekleşmesi için kulüplerin anlaşması gerekir. Şampiyonluk yaşamak her futbolcunun hayali. Ben de bu mutluluğu yaşamak isterim” dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği isimlerden birisi olan Sivasspor’un sol beki Uğur Çiftçi, yakın çevresine açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki deneyimli savunmacının, “Trabzonspor’un bana olan ilgisini biliyorum ancak Sivasspor’la 2023 yılına kadar sözleşmem bulunuyor. Bu transferin gerçekleşmesi için kulüplerin anlaşması gerekir. Şampiyonluk yaşamak her futbolcunun hayalidir. Ben de bu mutluluğu yaşamak isterim. Ancak bu işte son söz elbette kulübüm Sivasspor’un” dediği öğrenildi.

Bu sezon Sivasspor forması ile 13 lig, 6 Avrupa kupası maçına çıkan Uğur Çiftçi 4 asist yaptı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi’nin Trabzonspor tarafından istendiğini açıklamış ve bu transfere karşılık Abdulkadir Parmak’ı istediklerini de dile getirmişti.

Beğendim
8
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap