SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transferi başkan Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Masouras için teklifimizi taptık

Transferi başkan Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Masouras için teklifimizi taptık

26 Mayıs 2022 Perşembe - 20:21




Şampiyon Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu, İtalya'da yayın yapan Sportpress24’e konuştu. Fırtına’nın şampiyonluk sürecini anlatan Ağaoğlu, flaş bir transfer gelişmesiyle ilgili bilgi verdi. Ahmet Agaoğlu, “Giorgos Masouras için kulübü Olympiakos’a teklifiz yaptık. Bizden 8 milyon euro istediler. Bu rakam fazla ancak temaslarımız sürüyor. Ortak bir noktada buluşursak Masouras transferini sonlandırmak istiyoruz” dedi.





28 yaşında 1.84 boyunda olan Giorgos Masouras, Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Olympiakos’un formasını giyiyor. Sol kanatta görev yapan deneyimli futbolcu, süratli yapısı ve kolay adam geçmesiyle tanıyor. Bu sezon toplamda 46 maça çıkan Masouras, 12 gol attı, 8 asist yaptı.

Trabzonspor'da transfer hareketliği sürerken, en yetkili isimden flaş bir açıklama geldi. İtalya'da yayın yapan Sportpress24’e konuşan başkan Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluğu ve yeni sezon planlamalarını anlattı. Başkan, verdiği röportajda bir transfer gelişmesini de duyurdu. Söz konusu gazeteye Yunan sol kanat oyuncusu Giorgos Masouras ile ilgili açıklama yapan Ağaoğlu  “Giorgos Masouras için teklifimizi sunduk. Ancak Olympiakos 8 milyon euro istiyor. Bu bizim için fazla ama temaslarımızı kesmiyoruz. Görüşmelere devam edeceğiz."dedi.

Trabzonspor bilindiği üzere devre arasında da Yunan oyuncu için girişimlerde bulunmuştu. Ağaoğlu ayrıca sol bek, sağ bek, sağ stoper ve 6 numaraya da takviye yapacaklarını duyurdu. Bordo-mavili kulislerde Giorgos Masouras’ın Nwakaeme’nin yerine transfer edileceği öne sürüldü.

Masouras'un Olimpiakos ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bazı Yunan gazeteleri ise Masouras'a Fenerbahçe’nin teklif götürdüğünü, bu transfer için Pelkas’ın takasta kullanılacağını ileri sürdü.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap