SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transfer olmazsa olmazımız

Transfer olmazsa olmazımız

03 Ocak 2018 Çarşamba - 07:05




Çalımbay, “İkinci yarı bambaşka bir Trabzonspor takımı görmek istiyorum. Bunun için transfer mutlaka yapmalıyız. Sol bek, stoper ve orta saha mevkiler





Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ikinci yarıda zirveye oynamaları için mutlaka transfer yapmaları gerektiğini vurguladı. Deneyimli teknik adam, devre arasını iyi geçirmek istediklerini söyleyerek, “Eksiklerimiz belli. Bu konuda transfer ihtiyacımız olduğunu yönetime söyledim. Bana göre orta saha hariç birkaç mevkie oyuncu almalıyız. Aslında yapacağımız transferler bize zarar da verebilir. Kadroda rekabet ortamı doğabilir ama kadrodaki oyuncularımın hepsinin kafası rahat olmalı” dedi.

 “İkinci yarı bambaşka bir Trabzonspor takımı görmek istiyorum” diyen Çalımbay, “Bu ligde ne olacağı belli olmuyor. İkinci yarıda bu lig çok karışır çok değişir. Son maçlara bakıldığında kimin kimi yeneceği belli olmadığını gördük.  Her türlü sonuç alınabiliyor. Bakıyorsun Beşiktaş kimsenin tahmin etmediği haftada Sivas’a kaybedebiliyor. Şuan için kimse kimseye büyük bir avantaj sağlamış durumda değil. Bizim önümüzde hedefimiz var. İkinci yarıdaki ilk üç maçı iyi geçersek zirve için çok büyük bir avantaj sağlarız” diye konuştu.

Mas’ı artık tutamayız

Çalımbay, Boca Juniors’a transferi gündemde olan Mas ile ilgili, “Kendisi gitmek istiyor. Ailesi Arjantin’e dönmek istiyor. Ben de başkana ‘Gitmek isteyeni gönderelim’ dedim. Durdukça takıma zarar verebilir dedim. Mas'la yönetim arasında gitme konusunda ufak tefek pürüzler var sanırım ama çözülecek. Bu saatten sonra Mas’ı tutmak biraz zor olur” diye konuştu.

Maaşlar dengeli hale getirilmeli


Takımdaki maaş dengesizliğiyle ilgili de konuşan Çalımbay, “Bu dengesizlik her kulüpte var. Antalyaspor’dan ayrılma nedenlerimden bir tanesi buydu. Mesela Sosa ayda 350 bin Euro alırken Yusuf Yazıcı 30-40 bin lira gibi rakamlara oynuyor. Burada az alan arkadaşı yüksek alana biraz yaklaştırmak lazım. Bu uçurum ve dengesizlik her zaman takıma zarar verebilir. Ama bir de şu var. Herkes herkesle kendini bir tutmamalı. Bazı isimler çok bazıları da az alabilir. Bu futbolun içinde var. Yönetimin bu konuda ayarlama yapması gerekiyor” dedi.

Teklif gelirse uzatırım

Çalımbay, “Trabzonspor'a başarı için gittim. Para için burada değilim. Tam bir futbol kenti olduğu için buradayım. Bana eğer başkan 3 yıllık teklifle gelirse uzatırım. Kendime güveniyorum. Hiçbir kulüple para konusunda polemiğe girmedim ve girmem” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap