SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transfer döneminin en iyisi Trabzonspor

Transfer döneminin en iyisi Trabzonspor

01 Ağustos 2021 Pazar - 09:15




Teknik direktör Osman Özköylü, Gündemi ve takımları değerlendirdi ve Trabzonspor'un transferlerini övdü.





Ülkemizin başarılı teknik direktörlerinden Osman Özköylü, Radyospor'a konuk oldu. Üçleme programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın sorularını cevaplayan Özköylü, gündemi ve takımları değerlendirdi.

'Transfer sezonunun en iyisi Trabzonspor' 

Süper Lig ve 1. Lig takımlarının transfer sezonlarındaki durumlarını yorumlayan Osman Özköylü, bu sürecin en etkili takımının Trabzonspor olduğunu belirtti. Özköylü, "Süper Lig'de bu transfer sezonunu en iyi geçiren takım, Trabzonspor. Hem kamp sürecini hem de transfer edilen isimler bağlamınra, en verimli geçiren bence Trabzonspor. Beşiktaş'ta ciddi bir belirsizlik var, halen bir santrafor bulunamadı. Galatasaray da hala bir yapılanma içerisinde, bir çok oyuncuya dair soru işaretleri var. Genç oyuncular alıyorlar, geleceğe dair güzel yatırımlar ama kısa vadede ne verilir, belirsiz" diye konuştu.

'1.Lig bu sene çok zor'

TFF 1. Lig'de de bir çok takım üst sıraları zorlayacak durumda olduğunu belirten Özköylü, konuşmasına şöyle devam etti: "Üstten düşenler de alttan gelenler de çok güzel yatırımlar yapıyor. Alt ligden gelen Manisa FK, Eyüpspor ve Kocaelispor zirve adayı, süper ligden gelenlerden Denizlispor haricinden şampiyonluk adayı, bu yüzden bence geçen sezondan çok çok daha zorlu bir sezon olacak. Bu yüzden bence bu sezon, teknik direktör farkı ortaya çıkacak ve belirleyici etken olacak."


'Türk futbolundaki en büyük sorun istikrarsızlık' 

Altay'da başarılı bir performans sergilemesine rağmen yolların ayrıldığını hatırlatan Özköylü, ülke futbolunun da en temel sorununun istikrarsızlık olduğuna değindi. Özköylü, "Altay'dan ayrıldıktan sonra benim isteyeceğim bir takımdan teklif gelmedi, ben de bu süreci bekleyerek geçirmeyi tercih ettim. İsteğim hedefleri olan bir kulüp ancak maalesef Türk futbolunun en büyük sorunu istikrarsızlıktır. Bunun en güzel örneği de ben Altay'dayken olanlardı. Bu çok derin bir konu ancak ben şimdi burada bunları açıp konuşmak istemiyorum, sadece çok üzücü" dedi.

'Altay çok büyük bir camia' 

Altay'ın transfer sezonundaki sessizliğine değinen Osman Özköylü şöyle konuştu: "Çok ciddi borçları olan bir kulüp Altay. O yüzden şu an Adana Demirspor gibi transferler yapmalarını bekleyemezsiniz. Haliyle eğer öyle bir girişime başlarlarsa, geldikleri o kötü noktalara geri dönebilirler. Ancak tabii ki gönlüm istiyor ki çok daha başarılı olurlar çünkü Altay çok büyük bir camia, her daim başarılı olmayı hak eden bir kulüp."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap