SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon'un son teklifi: Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak artı 4 milyon euro

Trabzon'un son teklifi: Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak artı 4 milyon euro

13 Ocak 2021 Çarşamba - 16:12




Edin Visca transferi için Trabzonspor'un çalışması devam ediyor. Takas yerine para isteyen Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, bordo-mavililerin teklifine karşı Galatasaray kozunu masaya koydu. Ancak eski hocaları ve arkadaşı Abdullah Avcı'nın Boşnak oyuncuyla görüşmesine de izin verdi.





Edin Visca için Trabzonspor, Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmak artı 4 milyon euro’luk teklifini sundu. Geri çekildi. Bu transferi bizzat üstlenen Mehmet Yiğit Alp, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’a, “Bizim son teklifimiz budur. Üzerine çıkamayız. Daha fazla ödeyemeyiz. Başka oyuncu teklif edemeyiz” dedi.

Gümüşdağ ise Visca için belirledikleri rakamın 10 milyon euro olduğunu söyledi. Galatasaray’la pazarlık yaptıklarını anlattı. Bu şartlarda Trabzonspor’a vermesinin zor olduğunu söyledi. Ancak Başkan Gümüşdağ, “Abdullah Hoca bizim canımız ciğerimizdir. İstediği kadar Edin’le konuşabilir. Bizim için sorun yok” ifadelerini kullandı. 

Avcı bir süredir Visca ile konuşarak Trabzonspor’a gelmesi durumunda kendisi üzerine kuracağı oyun planı ile ilgili bilgleri veriyor.

Galatasaray da takas istiyor

Edin Visca'yı isteyen ve Başakşehir'le pazarlık masasında olan Galatasaray da takas üzerine kurulu teklifini iletti. Gümüşdağ'ın istediği nakit parayı vermelerinin mümkün olmadığını söyleyen Abdürrahim Albayrak, takasta kullanabilecekleri oyuncuları söyledi.


Reddedemeyeceği teklif olmazsa...

Aynı şartlar oluştuğunda Göksel Gümüşdağ'ın Trabzonspor'a yönelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hem uzun yıllardır takımda yer alan ve eski hocasıyla yeniden çalışmak isteyen Edin Visca'yı, hem de Başakşehir'de büyük emekleri olan eski hocası ve yakın dostu Abdullah Avcı'yı kırmak istemeyen Gümüşdağ'ın 'reddedemeyeceği bir teklif olmadığı sürece' tercihini Trabzonspor'dan yana kullanacağı belirtiliyor.

Beğendim
35
Sevdim
2
Beğenmedim
20
Üzgün
3
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap