SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yıldızı hedefini açıkladı! "Manchester City ve Real Madrid..."

Trabzonspor'un yıldızı hedefini açıkladı! "Manchester City ve Real Madrid..."

23 Ocak 2024 Salı - 13:11




Trabzonsporlu Batista Mendy, kariyer hedefine dair konuştu.





Trabzonspor'da Fransız futbolcu Batista Mendy, oynamak istediği 2 kulübü açıkladı.

Dünyanın en büyük kulüplerinde oynamak istediğini ifade eden Mendy, hedefinin Manchester City ve Real Madrid forması giymek olduğunu söyledi.

"Manchester City ve Real Madrid..."

Bu sezon Trabzonspor ile Avrupa Kupaları’na katılmanın önceliği olduğunu kaydeden Mendy, "Tamamen bunu düşünüyorum. Bu benim için olmazsa olmaz. Gelecek yıllarda ise rüyamı gerçekleştirerek dünyanın en büyük kulüplerinde oynamak istiyorum. Bu kulüpler Manchester City ve Real Madrid" dedi.

mendy-acikladi-1.webp


"İdollerim Pogba ve Toure"

İdollerinin kendi pozisyonunda oynayan futbolcular olduğunu ifade eden Mendy, "Bunlar kesinlikle Paul Pogba ve Yaya Toure" dedi.

"Yemeklere alışmakta zorluk çektim"

Trabzon'da en çok hangi konuda zorluk yaşadığına dair de konuşan Mendy, "Başlangıçta buradaki yemeklere alışmakta biraz zorluk çektim. Alıştığım bazı yemeklerin burada da olmasını istedim içimden. Ama zaman geçtikçe buraya da alıştım ve buradaki yemekleri de sevdim. Şu anda her şey yolunda. Bunun yanında şehirden de memnunum. Daha önce bulunduğum şehirlerden sonra farklı ancak burası gerçekten sakin bir şehir ve bu iyi bir şey" ifadelerini kullandı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap