SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas iç sahada coşuyor

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas iç sahada coşuyor

17 Nisan 2021 Cumartesi - 10:17




Süper Lig'de toplam 13 kez rakip ağları sarsan bordo mavililerin Yunan 10 numarası, söz konusu gollerin 9’unu iç sahada oynanan mücadelelerde buldu. Bakasetas, Hatayspor maçında Abdullah Avcı'nın en önemli kozlarından biri olacak.





Süper Lig'in 35. haftasında bugün Atakaş Hatayspor'u konuk edecek Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın en önemli kozlarından biri Bakasetas olacak. Yunan maestro, sezonun ilk yarısında formasını giydiği Aytemiz Alanyaspor'da 7 gole imza atarken, devre arasında transfer olduğu Trabzonspor'da ise 6 defa sahne aldı. Karadeniz ekibinin sahasındaki son 8 golün yarısı da Bakasetas'tan geldi. 27 yaşındaki futbolcu, bordo-mavililer adına attığı 6 golün 4'ünü Trabzon'daki karşılaşmalarda kaydetti. Süper Lig'de toplam 13 kez rakip ağları sarsan bordo-mavililerin Yunan 10 numarası, söz konusu gollerin 9'unu iç sahada oynanan mücadelelerde buldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap