SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yerli ve yabancıları göz kamaştırıy

Trabzonspor'un yerli ve yabancıları göz kamaştırıy

27 Aralık 2018 Perşembe - 15:25




Yurt dışından transfer ettiği oyuncular nedeniyle geçtiğimiz yıllarda yabancı enkazına dönen ve maddi ve sportif açıdan sıkıntılı günler geçiren Trabz





Spor Toto Süper Ligin ilk yarısını 29 puanla ikinci sırada tamamlayarak 8 sezon sonra zirvede kendine yer bulan Trabzonspor, yerli ve yabancı oyuncularından verim aldığı en iyi dönemi yaşarken, yakaladıkları uyum ise göz kamaştırıyor. Sezon başında takımın emanet edildiği teknik direktör Ünal Karaman'ında bunda etkisi oldukça fazla. 

Geçtiğimiz sezon ile bu sezon transfer ettiği yerli ve yabancı oyuncularla Spor Toto Süper Lig’de yeniden bir ivme yakalayan bordo-mavililer, oyuncu kadrosunda yakaladığı uyum ile de dikkat çekiyor. Genellikle kurduğu yerli oyuncu ağırlıklı kadrolarla dikkat çeken Trabzonspor, son yıllarda bu görüntüsünden uzaklaşmaya başlasa da son iki sezondur yaptığı yabancı transferlerde ise önemli bir uyum süreci yakaladı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap