SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yeni transferi Gervinho: İnşallah bu sezon şampiyon oluruz

Trabzonspor'un yeni transferi Gervinho: İnşallah bu sezon şampiyon oluruz

10 Temmuz 2021 Cumartesi - 10:27




Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Gervinho, açıklamalarda bulundu. Gervinho, "İnşallah bu sezon şampiyon oluruz, büyük kulüpler her zaman şampiyon olmak ister. Hocamızın da anlattığı ve istediği bu." ifadelerini kullandı.





Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Gervinho, açıklamalarda bulundu.

İşte Gervinho'nun açıklamaları:

Çok iyi karşılandım burada, sıcak davrandılar. Arkadaşlarım ile olan ilişkilerim gayet iyi. Burada olduğum için çok mutluyum, sezon sonu hedeflerimizi başarmak için uygun bir ortam var.

Türkiye'de oynamış arkadaşlarımla tabiki konuştum, buraya daha erken adapte olabilmek için. Geçen sezon bitti, şimdi yeni hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için hızlı bir şekilde adapte olmak gerekiyor.

Türkiye'de sadece tek maçı izledim. Fenerbahçe - Galatasaray maçıydı. En çok konuşulan maçtı çünkü ama artık bunlar önemli değil, önemli olan benim burada olmam. Burada olduğum için çok mutluyum.

Buraya gelmemin sebeplerinden biri hoca ile ilgili iyi duygularım vardı. Buraya gelmeden önce arkadaşlarımla da konuştum. Bana anlatılan projeye inandım, onun için buradayım.

Trabzonspor taraftarı neşeli ve büyük ambiyans yarattığını biliyorum, bunu daha önce arkadaşım Zokora ile de konuşmuştum ama bunu şimdi görmedim, görmek için sabırsızlanıyorum.

İnşallah bu sezon şampiyon oluruz, büyük kulüpler her zaman şampiyon olmak ister. Hocamızın da anlattığı ve istediği bu.

Benim nerede oynadığım önemli değil, hocamızın isteği önemli. Sezon sonu hedeflerimizi gerçekleştirmek, nerede oynadığımdan daha önemli.

Son dakika spor haberi: Trabzonspor'un yeni transferi Gervinho: İnşallah bu sezon  şampiyon oluruz (TS spor haberi) - Fotomaç

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap