SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yeni transferi Afobe Trabzon'da

Trabzonspor'un yeni transferi Afobe Trabzon'da

15 Eylül 2020 Salı - 22:05




Trabzonspor'un yeni transferi Afobe Trabzon'a geldi





Trabzonspor, Alexander Sörloth'un takımdan ayrılma kararı sonrasında Stoke City'den forvet Bennik Afebo'yu transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı ve futbolcuyu Trabzon'a davet etti.

Afebo'nun, akşam satatlerinde  Trabzon'a geldi. Yarın sağlık kontrollerinin ardından Bennik Afebo ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Süper Lig'de yeni sezona Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan ve geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alexander Sörloth'un takımdan ayrılma talebi nedeniyle forvet hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, İngiliz kulübü Stoke City'nin Kongolu forveti Benik Afobe'yle anlaşmaya vardı.

DENİZLİSPOR MAÇINDA SAHADA

Bordo-mavililerin satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağladığı 27 yaşındaki golcü hemen Trabzon'a davet edildi. Sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak Benik Afobe'nin Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanacak Yukatel Denizlispor karşısında sahada olması bekleniyor.

AFOBE İÇİN ŞU ANA KADAR 40.5 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENDİ

İngiltere'de ilk olarak Arsenal'den Wolverhampton'a 2.5 milyon Euro'ya transfer olan Afobe için Bournemouth bir yıl sonra 13 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 2018 yılında yeniden Wolverhampton'a dönen Kongolu için bu sefer ödenen bonservis bedel ise 11.5 milyon Euro oldu.

Son olarak 2019 yılında Championship ekibi Stoke City 13.5 milyon Euro bedelle Benik Afobe'yi kadrosuna kattı. Golcü oyuncu geçen sezonu kiralık olarak aynı ligdeki Bristol City'de tamamladı. 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap