SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yeni Sörloth'u Lys Mousset

Trabzonspor'un yeni Sörloth'u Lys Mousset

30 Aralık 2020 Çarşamba - 17:07




Premier Lig takımlarından Sheffield United’da forma giyen Lys Mousset, Trabzonspor'a teklif edildi. İngiliz ekibi, Trabzonspor'a bu transfer için kolaylık sağlamaya hazır. Hatta Alexander Sörloth'un transferine benzer maddeler de teklifin içeriğinde yer alıyor.





Hem Djaniny’den hem de Afobe’den dili yanan Trabzonspor’un önüne çok riskli bir isim daha konuldu… Premier Lig takımlarından Sheffield United’da forma giyen Lys Mousset. En son 7 Şubat 2020’de gol atan 24 yaşındaki
Fransız oyucu kulübü tarafından Trabzonspor’a önerildi. Teklifte kiralama bedeli istenmediği, oyuncunun maaşının bir kısmının ödenmesinde de Sheffield’ın Trabzonspor’a yardım edeceği belirtildi.

Kesin satın alma opsiyonu talep edilmeyen sözleşme örneğinde ayrıca Sörloth gibi bir patlama göstermesi durumunda Mousset’in satışından Trabzonspor’a da pay verileceği belirtildi. Sheffield’ın hedefinin 11 milyon euro ödediği Mousset’ten en doğru verimi almak. Bu yüzden ligin iki yarısında Trabzonspor’da oynamasını istiyor.

Beğendim
7
Sevdim
4
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap