SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un tur umudu - Nasıl tur atlar?

Trabzonspor'un tur umudu - Nasıl tur atlar?

09 Ağustos 2019 Cuma - 13:08




Trabzonspor Sparta Prag ile berabere kalarak tur umudunu Trabzon'a taşıdı. Peki Trabzonspor nasıl tur atlar? İşte detaylar...





UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Sparta Prag deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönerek avantajlı bir skor elde edip 2019 yılında oynadığı son 16 karşılaşmadan da namağlup ayrılan Trabzonspor, bir üst tur için umutlandı.

2015-16 sezonundan sonra ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'ne 3'üncü turdan dahil olan ve deplasmanda Sparta Prag ile oynadığı ilk maçtan 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 eşitlikle ayrılan bordo-mavililer, 15 Ağustos'ta evinde oynayacağı rövanş karşılaşmasına umutlu hazırlanacak.

Deplasmanda 2 gol kaydederek önemli bir avantaj yakalayan Trabzonspor, kendi sahasında oynana karşılaşmadan alacağı galibiyet ya da 0-0, 1-1'lik beraberliklerde turu geçen taraf olacak, 2-2'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek.

Evinde taraftar desteğini de arkasına alacak olan bordo-mavililer, deplasmanda yakaladığı avantajlı sonuç ile burada adını bir üst tura yazdırmaya hazırlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap