SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimler!

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimler!

03 Şubat 2022 Perşembe - 12:45




Transfer döneminin hızlı takımlarından Trabzonspor için bir çok isim yazılmaya devam ediyor. İşte günün Trabzonspor transfer haberleri





Stopere Cheikhou Kouyate

Transfere en erken başlayan takım olup ihtiyacı olan mevkileri tek tek güçlendiren Bordo Mavililer’de gözler artık savunmaya yapılacak takviyeye dönmüş durumda. Karadeniz ekibi; defansın göbeğini yerli bir isimle güçlendirmeyi planlıyordu. Ancak bu konuda hedeflenen isimler olan Kaan Ayhan ve Koray Günter gibi oyuncuların maliyetleri transfer planlamasının çok çok üzerinde oldu. Limitleri aşmak istemeyen Karadeniz ekibinde iç piyasada da aranan özelliklerde bir oyuncu bulunamayınca yeniden bir yabancı transferi gündeme geldi. Yabancı kontenjanı dolu olan Bordo Mavililer’de teknik direktör Abdullah Avcı, Trondsen’in ayrılması durumunda kalan 5 günlük sürede yabancı bir stoperin alınabileceğine yönelik düşüncesini iletti.

Adaylar arasında Crystal Palace’ta forma giyen Kouyate ismi en ön sırada. Senegal’le Afrika Kupası’nda mücadele eden oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kulübü devrede bırakmak istemiyor. Arap ülkelerinden de çok sayıda talibi olan Kouyate için yine Fırtına flaş bir hamle yapabilir. Trabzonspor sezon başında da Kouyate’yle yakından ilgilenmiş, fakat transferi bitirme aşamasına getirmeden görüşmeler askıya alınmıştı.

Fanatik

Giresunspor, Yunus Mallı ve Fode Koita'ya talip oldu

Trabzonspor ’da son haftalarda forma şansı bulmaya başlayan Yunus Mallı ve sakatlıklardan kurtulamayan Fode Koita’ya Giresunspor talip oldu.
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın şimdilik iki ismin de takımdan ayrılmasına onay vermediği ve bu konudaki tavrını yönetim kuruluna ilettiği ifade edildi.

Fanatik
      
Ağaoğlu, Ali Koç’tan stoperini istedi

Trondsen sorununu çözemediği için yerli bir stoper almak zorunda kalan bordo-mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u aradı. Serdar Aziz’i istedi.
Serdar Aziz’in menajerinin kendilerine “Fenerbahçe ile sözleşme yenileme görüşmesi yapmadık” dediğini Ali Koç’a aktaran Ağaoğlu, “Serdar’la anlaşmayı düşünmüyorsanıza bize verin. Biz de oynasın” dedi.
Ali Koç’un, İsmail Kartal ve Serdar Aziz’le birer görüşme yaparak son kararın vereceği gelen bilgiler arasında.

Fotospor

Trabzonspor için Jamal Lewis iddiası

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Süper Lig lideri Trabzonspor için yeni bir iddia gündeme geldi.

Express'te yer alan habere göre Trabzonspor, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen Kuzey İrlandalı sol bek Jamal Lewis ile ilgileniyor. Trabzonspor'un, Jamal Lewis için anlaşmaya varmaya çalıştığı ve Bordo-Mavili ekibin futbolcuya olan ilgisinin Ekim ayına kadar dayandığı belirtiliyor.

Newcastle United ise futbolcunun kiralık olarak sezon sonuna kadar başka bir takımda düzenli olarak forma giymesine sıcak bakıyor.

İngiliz ekibinin Matt Targett transferinin ardından, takımının 25 kişilik Premier Lig kadrosunun dışında kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan 24 yaşındaki futbolcunun bu teklifi değerlendirmek isteyebileceği aktarılanlar arasında yer aldı.

Jamal Lewis'in İngiltere Championship kulübü Birmingham'a kiralanmasının da gündeme geldiği ancak futbolcunun takımdaki yeri için mücadele etmek istediği ve bu teklifi kabul etmediğinin de altı çiziliyor.

2020 yılında Norwich City'den 13,5 milyon Sterlin bonservis bedeli ile Newcastle United'a transfer olan Jamal Lewis, bu sezon 6 maçta forma giyerken, futbolcunun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap