SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un planı belli! Alexander Sörloth 40 ve Uğurcan Çakır için 20 milyon euro

Trabzonspor'un planı belli! Alexander Sörloth 40 ve Uğurcan Çakır için 20 milyon euro

15 Nisan 2020 Çarşamba - 17:48




Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayı alamazsa, oyuncu satışından aynı geliri elde etmeyi planlıyor. Üç yıldızından ikisini gönderme planı yapan Trabzonspor'da Alexander Sörloth'tan 30, Uğurcan Çakır'dan 20 milyon Euro gelir gelmesi planlanıyor.





Trabzonspor, sezonu şampiyon tamamlar Şampiyonlar Ligi’ne direkt giderse kasaya yaklaşık 50 milyon euro civarında sıcak para girecek… Alexander Sörlothh, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır’la yola devam edilecek. Aksi durumda bu üç oyuncudan biri ya da ikisi takımdan ayrılacak kulübün kasasına yine 50 milyon Euro civarında bir para girecek.

Çünkü Başkan Ahmet Ağaoğlu Sörloth’un fiyatını 40 milyon euro, Uğurcan’ın fiyatını ise 20 milyon euro olarak belirledi. Sörloth’tan gelecek rakam 30 milyon euro olacak çünkü kendisi için yaklaşık 10 milyon euro’luk bir masraf yapılacak.

Aslında bu rakamlar Sörloth ve Uğurcan için az. Eğer koronavirüs pandemesi yaşanmasaydı. Eski çılgın futbol ortamında Sörloth için 60, Uğurcan için 40 milyon euro veren takımlar bulunabilirdi.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap