SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Mert Müldür ısrarı! Görüşmeler sürüyor

Trabzonspor'un Mert Müldür ısrarı! Görüşmeler sürüyor

07 Eylül 2021 Salı - 16:10




A Milli Takım'da da forma giyen 22 yaşındaki sağ bek Mert Müldür'e Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un talip olduğu iddia ediliyordu. Genç futbolcu için Süper Lig devinin hala görüşmelere devam ettiği iddia edildi.





MERT MÜLDÜR ISRARI 

Süper Lig devlerinin radarında olan Mert Müldür için flaş bir iddia ortaya atıldı. A Milli Takım'ın kampında yer alan genç sağ bek için Süper Lig devinin teklif yaptığı ve görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği kaydedildi. İşte Mert Müldür'ün yakın olduğu Süper Lig ekibi...

BU SEZON OYNAMADI 

İtalyan ekibinde yedek kalan ve Serie A’da sezonunda ilk iki maçında forma şansı bulamayan 22 yaşındaki yıldız transfer edilirse, sol bek rotasyonunda kullanılacak. Esas bölgesi sağ bek olan Mert, solda da görev yapabiliyor. Çizme ekibinde geçen sezon 28 maçta görev alan gurbetçi yıldız için 2019’da 4.7 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

TRABZONSPOR GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR 

Yaptığı 9 transferle sezona fırtına gibi giren, 3 maçta 3 galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, Mert Müldür için de girişimlerini sürdürüyor.

ABDULLAH AVCI İSTİYOR 

Sassuolo'nun Dortmund'dan Toljan'ı alıp sağ kanadı ABD asıllı oyuncuya teslim etmesinden sonra 22 yaşındaki yıldız kenara itilmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı; sağ bek, sağ kanat ve stoper oynama özellikleri bulunan 1.84 boyundaki milli futbolcuyu takımında görmek istiyor.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap