SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un kozları golcüleri

Trabzonspor'un kozları golcüleri

15 Ağustos 2019 Perşembe - 09:45




Sparta Prag ile oynanan maçta Trabzonspor'un gollerini atan Caleb Ekuban ile Alexander Sörloth, bu akşam da Fırtına’nın en büyük kozları olacak. Çekya’da beraberliği getiren ikili bu kez Fırtına’ya tur hediye etmek istiyor.





Fırtına’nın golcüleri Caleb Ekuban ve Alexander Sörloth, Sparta Prag ile oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde yine Trabzonspor’un en büyük silahları olacak. Taraftarının da desteğini arkasına alacak olan Fırtına, hücum futbolu ile rakibini yıkmayı planlıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Ünal Karaman da hem Ekuban’ı hem de Sörloth’u aynı anda sahaya sürmeyi düşünüyor.

Güven büyük

İlk karşılaşmada Karadeniz ekibinin gollerini atan ve Çekya’da alınan 2-2’lik beraberlikte büyük rol oynayan ikili, Medical Park Stadyumu’nda bu kez Bordo- Mavililer’e turu getirmeyi hedefliyor. Teknik heyet de kritik mücadele öncesinde iki golcüsüne bir hayli güveniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap