SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un hedefindeki isim Erdi Dikmen

Trabzonspor'un hedefindeki isim Erdi Dikmen

12 Temmuz 2020 Pazar - 18:05




Keçirörengücü'nün stoperi Erdi Dikmen'i Başakşehir ve Trabzonspor transfer etmek istiyor. Ankara ekibinden Erdi'nin transferiyle ilgili açıklama geldi.





Keçirörengücü'nün stoperi Erdi Dikmen'i Medipol Başakşehir ve Trabzonspor takibe aldı. Erdi'nin transferi hakkında Keçiörengücü'nden resmi transfer açıklaması geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, "Erdi Dikmen takımımızda gelişim gösterdi. Erdi'nin fizik gücüyle birlikte ayak tekniği çok iyi. Erdi Süper Lig'de birçok takım tarafından takip ediliyor. Erdi için Başakşehir, Trabzonspor ve Gençlerbirliği'nden birçok yetkili maçlarımızı takip etti." ifadelerini kullandı.

Hedefi Süper Lig

Kişisel hedefinin Süper Lig'de çalışmak olduğunu belirten Özbalta, "Bu sezon bulunduğumuz konumun üstünde ligi bitirebilecek bir oyun anlayışı sergiledik. 1. Lig'de ilk yılımızda şu andaki konumumuz başarı fakat Play-Off hattında olabilirdik. 1. Lig, 2. ve 3. Lig gibi değil, bu ligde kariyeri daha iyi olan oyuncular var. Kişisel hedefim önümüzdeki sezon üst ligde çalışmak. Süper Lig'de çalışabileceğimi inanıyorum." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap