SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un gündemine gelen Halil'in babası açıkladı! ''Galatasaray için kavga ettik''

Trabzonspor'un gündemine gelen Halil'in babası açıkladı! ''Galatasaray için kavga ettik''

15 Eylül 2021 Çarşamba - 18:51




Galatasaray'ın Lazio ile oynayacağı maç öncesi Trabzonlu forvet Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu açıklamalarda bulundu.





Muzaffer Dervişoğlu, Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'a transferi sürecine değini.

Muzaffer Dervişoğlu açıklamasında ''Oğlum ilk günden beri 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' dedi. Kulübü Brentford, hem Türkiye’den hem de İtalya ve Almanya’dan daha iyi teklifler almıştı. Ama Galatasaray için resmen kavga ettik." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılıların ön alım hakkına da sahip olduğuna da vurgu yapan Dervişoğlu, "Eğer iki kulüp de aynı parayı verirse öncelik Galatasaray’da olacak" dedi.

Oğlu Halil’in mutlu olduğu yerde olduğunu dile getiren Muzaffer Dervişoğlu, "İnşallah daha da faydalı olacak. Fatih Hoca, Halil’e ilk günden beri çok değer veriyor. Takım arkadaşları da onu çok seviyor. Bu tablo performansına çok olumlu yansıyor" yorumunu yaptı.

Geçen sezon da İngiliz ekibinden Galatasaray’a kiralanan Halil Dervişoğlu, sarı-kırmızılı formayla 12 karşılaşmada görev yapmış, 3 gol, 2 asistlik bir istatistik yakalamıştı.


A Milli Takımı’nda da 6 kez şans bulan genç santrfor, burada da iki gol atma başarısını gösterdi.

(Milliyet)

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap