SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Eddie Newton kararı! GOOD BYE NEWTON

Trabzonspor'un Eddie Newton kararı! GOOD BYE NEWTON

26 Ekim 2020 Pazartesi - 16:12




Trabzonspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor...Hüseyin Cimşir'in yerine takımın başına sürporiz bir şekilde getirilen Eddie Newton ilk 6 haftada topladığı 5 puanla 18. sırada yer aldı. Şimdi gözler Trabzonspor yönetiminde ve Başkan Ahmet Ağaoğlu'nda...





Trabzonspor, ilk 6 haftada 5 puan toplayabilen İngiliz teknik adam Eddie Newton'ı tartışıyor. Fenerbahçe karşısında alınan 3-1'lk mağlubiyet sonrası İngiliz teknik adamın gönderilmesini isteyenlerin sesi bugün itibariyle daha gür çıkmaya başladı. Trabzon yerel medyası da Eddie Newton'ı yerden yere vurdu ve bir an önce gönderilmesini isteyenler ağırlık kazandı.

Yönetim acil toplanıyor

Trabzonspor'da yönetim Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun isteğiyle hafta içi toplanıyor... Ağaoğlu, acil ve önemli kararlar alınacağını bildirdiği toplantıya tüm üyelerin eksiksiz katılmasını istedi.

Eddie Newton'ın kaderi belli olacak

Trabzonspor yönetiminin bu hafta içi yapacağı toplantıda teknik direktör Eddie Newton'ın kaderi çizilecek. Ya en azından devre arasına kadar İngiliz hocayla devam etme kararı alınacak, ya da yollar ayrılacak.


Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap