SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un direkten dönen transferi hakkında detayları açıkladı!

Trabzonspor'un direkten dönen transferi hakkında detayları açıkladı!

11 Şubat 2021 Perşembe - 14:23




Trabzonspor'un devre arası transfer döneminin son dakika hamlesi hakkında Levent Özçelik'in sözleri





TRT Spor'da yayınlanan Futbol Aklı programında Trabzonspor'un direkten dönen transferi hakkında bilgi paylaşıldı.

Konuyla alakalı olarak Levent Özçelik,"Efecan Karaca’nın Trabzonspor’a nasıl gelemediği ve direkten döndüğü noktasında detay vereyim izleyecilerimize. Trabzonspor tarafından teklif 1 Milyon Euro + Yusuf Sarı oluyor. Karşı taraftan da, karşı teklif 1 Milyon 300 Bin Euro + Yusuf Sarı oluyor. Yani Yusuf Sarı her durumda zaten konunun içinde 300 Bin Euroluk fark nedeniyle Efecan Trabzonspor’a gelmiyor. Artı bununla birlikte arada 10 yaşlık bir fark var Efecan ile Yusuf Sarı arasında, dolayısıyla bu farktan dolayı Alanya’da bazı otoritilerin de "aslında bu teklif kabul edilmeli miydi acaba ? Hata mı yaptık" diye de bir düşünceleri var." dedi.

Yorumcu Erdal Hoş ise, "Şöyle, normal şartlarda Efecan yaşındaki bir adama bonservis vermemesi lazım. Trabzonspor’un. O yaştaki bir adama bonservis bedeli ödememesi lazım. Trabzonspor’un. Bence 1 Milyon Euro da iyi rakam vermişler." ifadelerini kullandı.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap