SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Alexander Sörloth planı belli oldu

Trabzonspor'un Alexander Sörloth planı belli oldu

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 15:26




Trabzonspor, eski golcüsü Alexander Sörloth'u yoklamaya başladı. Şampiyon takımın teknik direktörü Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu, 26 yaşındaki Norveçli golcü için plan yaptı.





Alexander Sörloth için tüm kozlar Trabzonspor’da… kullanıp kullanılmayacağı Abdullah Avcı ile Başkan Ahmet Ağaoğlu’na bağlı. Geçen sezon Avcı, Sörloth’u bekleyeceğini söylemiş ancak Norveçli, Sociedad’ı seçmişti.

Avcı ile Ağaoğlu bu kez Sörloth’u beklemiyor. Ancak ortada bir de Cornelius’a gelen teklifler var. İkili Corenlius’a gelen tekliflerin, Sörloth’un yeniden alınabilecek seviyeye gelmesi durumunda devreye girme ortak fikrini aldı.

Bu arada Leipzig’in Sörloth’u Türkiye’ye kiralama ihtimali pek bulunmuyor. Ancak böyle bir durum ortaya çıkarsa Avcı ile Ağaoğlu, Cornelius’un yanına Sörloth’u da alı Djanini’ye gelen teklifleri de değerlendirmeyi plan dahiline aldı.

DEVLER LİGİ AVANTAJI


Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu Alexander Sörloth'un piyasası her geçen gün düşüyor. Kulübü Leipzig de genç golcüyü elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.  Sörloth da kariyerinde yeni bir sayfa açmak için kendisini gösterebileceği bir mecra arıyor. Bu aşamada şampiyon Trabzonspor'un Devler Ligi avantajı öne çıkıyor. bordo-mavililer en azından 1 sezon kiralık teklifiyle hem oyuncuyu hem kulübünü ikna etmenin planlarını yapıyor. başkan Ahmat Ağaoğlu da yakın dostluğu olduğu oyuncuyu "Gel, Şampiyonlar Ligi'nde oyna, kendini göster, istediğin kulübe git. Yaşın ilerlemeden bu avantajı kullan" diyerek ikna etmeye çalışıyor.

Beğendim
23
Sevdim
4
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap