SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un AEK Atina maçı için UEFA listesinde hangi oyuncular yer alıyor?

Trabzonspor'un AEK Atina maçı için UEFA listesinde hangi oyuncular yer alıyor?

20 Ağustos 2019 Salı - 12:26




Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK Atina takımı ile karşı karşıya geliyor. Peki Trabzonspor'un UEFA listesinde hangi isimler yer alıyor? İşte detaylar...





UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında AEK Atina ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da UEFA'ya verilen listede hangi oyuncuların yer alıp alınmadığı merak edildi.

Bugün Atina'ya uçacak olan Trabzonspor'da kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut

Defans: Sayed Majid Hosseini, Kamil Ahmet Çörekçi, Ivanildo Fernandes, Gaston Campi, Abdurrahim Dursun, Joao Pereira, Filip Novak (Hüseyin Türkmen, Ahmet Baha Bilgin, Serkan Asan)

Orta Saha: Donis Avdijaj, Jose Sosa, Abdülkadir Ömür, John Obi Mikel, Yusuf Sarı, Doğan Erdoğan, Fıratcan Üzüm, Ahmet Canbaz, Cafer Tosun, Abdulkadir Parmak, Anthony Nwakaeme (Behlül Aydın)


Forvetler: Alexander Sörloth, Caleb Ekuban, Koray Kılınç (Muhammet Akpınar, Kerem Baykuş)

(Parantez içindeki isimleri Trabzonspor B kadrosunda bildirdi.)

Daha önce UEFA listesinde bildirilen ve Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, Hekimoğlu Trabzon'a kiralanan Murat Cem Akpınar ve Taha Tunç listede yer almadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap