SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'u ekonomik olarak refaha çıkaracak projede son aşamaya gelindi

Trabzonspor'u ekonomik olarak refaha çıkaracak projede son aşamaya gelindi

23 Şubat 2024 Cuma - 00:02




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sadece sportif başarılara değil, kulübün geleceğine de yatırım yapıyor. Kartal Projesi'ne de bu anlamda büyük emek veriyor.





Trabzonspor’un uzun uğraşlar sonrasında Sadri Şener yönetimi döneminde satın aldığı Kartal Projesi'nde önemli bir aşama kaydedildi... Proje geliştirilip, Emlak Konut'a sunuldu.

KULÜBÜN BÜTÜN BORCUNU KAPATACAK

Aynen Galatasaray'ın Riva'da geliştirdiği proje gibi bordo-mavililer de bu projenin geçmesini bekliyor. Camianın önemli isimlerine göre Kartal Projesi'nin tamamlanmasından sonra Trabzonspor'un borcu kalmayacak. Hatta üstüne para bile kalacak.

ERTUĞRUL DOĞAN'A BÜYÜK DESTEK VAR


Camianın önemli isimlerine göre Trabzonspor'un ekonomik olarak refaha çıkmasının önemli şartlarından birisi de arazi ve gayrimenkul varlıkları hayata geçirmek. Bu nedenle projede önemli aşama kaydeden Ertuğrul Doğan yönetimine ciddi bir destek var.

YÖNETİM AÇIKLAMA YAPTI

Kartal Projesi ile ilgili olarak Trabzonspor yönetiminden yapılan açıklama şu şekilde:

* Ciddi pozitif şekilde ilerlemeler kaydettik. Ciddi emek sarf ediyoruz. Ama onun süreci biraz daha uzun.

* Protokoller bayağa bir sürecek. Çok yakın zamanda Kartal Projesi tanıtılıp lanse edilecek proje değil. Ancak gerçekleştiği anda ciddi gelir beklentisi olan bir proje…

HABER: EROL TAŞKIN


Beğendim
11
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap