SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran John Ogu gelişmesi!

Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıran John Ogu gelişmesi!

16 Nisan 2019 Salı - 16:16




Nwakaeme'nin eski takım arkadaşı John Ogu takımından ayrılacağını açıkladı...





Trabzonspor'da devre arasından itibaren başlayan transfer çalışmaları sırasında adı basına da yansıyan Hapoel Beer Sheva'da forma giyen John Ogu, taraftarları heyecanlandırdı.
Geçtiğimiz günlerde Trabzonsporlu taraftarların "Trabzonspor'a gel" çağrılarına "gülümseme" simgeleriyle cevap veren Nijeryalı futbolcu takımından da ayrılacağını açıkladı.

30 yaşındaki orta saha İsrail'deki kariyerini noktaladığını açıklayarak "5 yılın ardından Beer Sheva'daki kariyerimi bitirmeye karar verdim. Tek söylemek istediğim, burada olmamı mümkün kılan herkese teşekkür ederim. Tüm anılar ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bir sonraki istikametimin neresi olacağını zamanı geldiğinde hepinize duyuracağım" ifadelerini kullandı.

Bordo mavili takımın yıldızı Nwakaeme'nin eski takımından yakın arkadaşı olan Ogu bu açıklamanın ardından yine kendisine çağrıda bulunan Trabzonspor'lu taraftarlara gülümseyerek yanıt verdi.


 

JOHN OGU KİMDİR

Nijerya'nın Lagos kentinde 20 Nisan 1988'de dünyaya gelen Ogu 1.92 boyunda.

Orta saha mevkiinde oynayan Nijeryalı, futbol yaşamına ülkesinde Flying Sports'da başladı ve ardından 2006 yılında Slovenya'nın Drava Ptuj takımına transfer oldu. 2010 yılında Portekiz ekip Atletico'ya imza attıktan sonra sırasıtla İspanyol ekibi Almeria, Portekiz'de Leira ve Coimbra formalarını giydi. Son olarak da 2014 yılında İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'ya transfer olarak burada adından sıkça söz ettirdi. 

Ogu Nijerya Milli Takım formasını da 22 kez giyerek 2 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap