SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonsporlu taraftarlar paylaşıyor; 'Şampiyonu biz belirleriz'

Trabzonsporlu taraftarlar paylaşıyor; 'Şampiyonu biz belirleriz'

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 11:48




Son 6 maçını kazanarak zirve yarışında iddialı konuma gelen Beşiktaş şimdiden kendini şampiyon ilan etmiş görünüyor.





Spor Toto Süper Lig son yıllarda pek alışık olmadığımız bir şampiyonluk yarışına sahne oluyor. 3 İstanbul takımı, Başakşehir (62 puan), Galatasaray (60 puan) ve Beşiktaş (59 puan) arka arkaya sıralanmış durumda. Bitime 4 hafta kala bu 3 takımdan hangisine sorsanız ‘Şampiyon benim’ diyor. En iddialı olan taraf ise son 6 maçını kazanan Beşiktaş. Siyah-Beyazlılar kendini şampiyon ilan etmiş bile.

ŞAMPİYONU BEN BELİRLERİM

Beşiktaş camiasının bu denli iddialı olması bordo-mavili taraftarların tepkisini çekti. Kurtlar Vadisi dizisindeki Laz Ziya karakterinin repliğini hatırlatan Trabzonsporlular, “Ben Trabzonluyum, şampiyonu ben belirlerim” sözlerinin yer aldığı videoyu binlerce kez paylaştı. Devamında ise şu yorumu yaptı: “Beşiktaş bizimle ligin 33’üncü haftasında oynayacağı maçı unutmuş görünüyor... 




BURASI AKYAZI BURADAN ÇIKIŞ YOK

Akyazı'dan çıkmaları mümkün mü? Büyük bir ihtimalle ligin 33’üncü haftasında her şey belli olur. O hafta Beşiktaş bize geliyor. İlk yarıda elimizden kurtuldular. Ancak bu kez kaçışları yok. İstanbullular, Trabzonspor’un hedefleri olduğunu unutmuş görünüyor. Bizim takım kalan 4 maçı kazanıp puanını 65 yapar ve özlediğimiz Şampiyonlar Ligi vizesini alır. Geri kalan Trabzonlu için teferruattır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap