SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonsporlu eski futbolcudan transfer sözleri! "O bölgelere mutlaka yapılmalı"

Trabzonsporlu eski futbolcudan transfer sözleri! "O bölgelere mutlaka yapılmalı"

13 Ağustos 2023 Pazar - 21:38




Trabzonspor'un eski futbolcusu Ogün Temizkanoğlu, bordo mavili takımı yorumladı.





Trabzonspor'un eski futbolcularından ve spor yorumcusu Ogün Temizkanoğlu, bordo mavili ekibin Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi.

Trabzonspor'un lige galibiyetle başlamasının önemli olduğunu ifade eden Temizkanoğlu, bordo mavili ekibin mutlaka transferlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Trabzonspor sezona sakatlıklar sebebiyle şanssız başladığını belirten Ogün Temizkanoğlu, "Yeni transferler sakatlık yaşadı. Antalyaspor maçına bakıldığında Trabzonspor agresif ve istekliydi. Baskı yaptılar, pozisyonlara da girdiler ama Trabzonspor'un birkaç takviyeye ihtiyacı var. Oyun kurucu bölgesinde Sosa gibi, Hamsik gibi bir oyuncunun muhakkak olması gerek. Orsic uzun süre yok, can sıkıcı. Onun yerine de bir transfer gerecektir. Trabzonspor'un Antalyaspor maçında kulübeden hamle şansı pek yoktu. Yine de galibiyetle başlamak avantajdır. Karşıdaki rakip Antalyaspor olmasa, biraz daha güçlü bir takım olsa Trabzonspor sorunlar yaşayabilirdi. Trabzonspor'un daha az sorun yaşaması adına topa daha fazla sahip olması gerek" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap