SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonsporlu Benik Afobe’den itiraf geldi!

Trabzonsporlu Benik Afobe’den itiraf geldi!

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 12:02




Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın gelmesiyle takımda yer alamayan Benik Afobe, İngiltere'ye dönmeye hazırlanıyor.





Trabzonspor’da kendisine ayrılan sürenin sonuna gelinen Benik Afobe, bonservisini elinde bulunduran Stoke City’ye dönmeye hazırlanıyor. Türkiye’ye gelmek için aldığı kararın yüzde yüz arkasında durduğunu söyleye Afobe, Stoke Sentinel gazetesine verdiği demeçte;"Türkiye'ye gelmek benim için harika bir hareketti. Çünkü yaşadığım her şey (iki yaşındaki kızının ölümü dahil) yüzünden bir yıllığına İngiltere'den uzaklaşmak istedim. Bu benim için mükemmel bir zaman oldu” dedi.

Eddie Newton’ın kendisini Trabzon’a getirdiği hatırlatan Afobe, “Beni Chelsea’den tanıyordu. 10 yılı aşkın süredir tanıyordu. Sezona oynayarak başladım. İyi gidiyordum. Sanırım 6 maçta 3 gol attım. Sonra kovuldu. Yeni bir teknik direktör geldi. 2 maç oynadım. Sonra 3 maç dışarıda tutan bir boyun spazmı yaşadım. Diğer forvet 2 gol attı... takım kazanmaya başladı. Takım kazanmaya başlayınca kazanan takımı değiştirmek zorudur. Kazanmaya devam ettikçe benim de oynama şansım azaldı” itirafında bulundu.

 

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
4
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap