SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Yusuf Demir ve Yunus Akgün’e kanca!

Trabzonspor'dan Yusuf Demir ve Yunus Akgün’e kanca!

26 Temmuz 2023 Çarşamba - 12:49




Orsic’in beklenmedik sakatlığı Trabzonspor’da ‘B planı’nı devreye soktu





Editör: Erol ÜZEN

Mislav Orsic’in yerine hemen arayışlara geçen Trabzonspor’da masaya ilk gelen isimler Galatasaray’ın iki yıldızı Yunus Akgün ve Yusuf Demir oldu. Bordo-Mavili kurmayların, iki oyuncudan birisini kiralık olarak kadroya katmak için girişimlere başladığı öğrenildi. Yusuf Demir, TFF’nin bu sezon aldığı karar doğrultusunda +1 yabancı kontenjanından yararlanacak. Trabzonlu ailenin gurbetçi çocuğu olan Yusuf Demir, Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı şampiyonluk maçı için Akyazı Stadı’na gelmişti. Yunus Akgün de geçtiğimiz günlerde, “Trabzonspor, Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birisi. Her şeyden önce futbol kenti. Her oyuncu orada oynamak ister” açıklamalarıyla olası böyle bir transfere yeşil ışık yakmıştı.

NANTES DA İSTİYOR

23 yaşında olan Yunus Akgün’ü Fransa ekiplerinden Nantes da satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. Yunus Akgün ise Türkiye’de kalmaya sıcak bakıyor.

BABADAN TRABZON

Galatasaray’a büyük umutlarla transfer edilen 20 yaşındaki Yusuf Demir’in babası Hasan Demir Trabzon Çaykara’dan. Hasan Demir oğlunun Trabzonspor’da oynamasını çok istiyor. 

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
11
Sevdim
3
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap