SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan yıldız yağmuru!

Trabzonspor'dan yıldız yağmuru!

12 Temmuz 2021 Pazartesi - 10:08




Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, sol bek için Dalbert hariç, Alioski ve Rui ile görüşüyor. Fırtına, Inter’li futbolcu için temaslarını sürdürüyor. Leeds’den ayrılan ve bonservisi elinde olan Alioski ile Napoli’den Mario Rui de diğer 2 aday





Karadeniz ekibinde gözler sol bek transferine çevrilmiş durumda.

Bordo-mavililerin liste başında İnter'den Dalbert var.

Geçen sezonu Rennes'de kiralık geçiren 27 yaşındaki futbolcu için İtalyan ekibiyle pazarlıklar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da Dalbert'i kadrosunda görmeyi çok istiyor. Ancak alternatifsiz kalmak istemeyen Karadeniz devi Leeds United'dan ayrılan Ezgjan Alioski ve Napoli'den Mario Rui ile de dirsek temasını sürdürüyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu da Dalbert dışında 2 oyuncuyla daha ilgilendiklerini belirterek Alioski ve Mario Rui'yi doğruladı.

Ağaoğlu "Sol bek için 3 adayımız var. Bunlardan biri kısa süre içinde bordo-mavili formamızı giyecek" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'a en yakın ismin Dalbert olduğu kaydedildi. Ezgjan Alioski'ye bonuslarla birlikte yıllık 2.1 milyon euro'luk teklif yapıldı ancak Makedon sol beki Roma da istiyor. Rui de kiralık olarak gelecek.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap