SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan taraftarlara Fenerbahçe maçı uyarı

Trabzonspor'dan taraftarlara Fenerbahçe maçı uyarı

24 Kasım 2018 Cumartesi - 14:45




Trabzonspor yönetimi yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlarına kötü tezahürat ve meşale konusunda uyarıda bulundu.





 Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF) ve UEFA talimatları gereğince statlarda meşale yakmanın, su şişesi ve  benzeri maddeler atmanın, kötü tezahüratta bulunmanın, statlara yanıcı ve yakıcı  maddeler sokmanın yasak olduğu anımsatıldı.
 
Kulübün daha önce oynanan maçlarda taraftarların kötü tezahüratı  nedeniyle ciddi oranda ceza ödediğine işaret edilen açıklamada, "Bu cezalar, her  tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır.  Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra sebebiyet verenler  de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya  kalacaklardır." ifadeleri kullanıldı.
 
Karşılaşma için toplu taşıma araçlarının kullanılmasına da özen  gösterilmesi gerektiğinin belirtildiği açıklamada, maç boyunca taraftarların  takımını centilmence desteklemeleri istenildi.
 
Öte yandan, Medical Park Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak  karşılaşma için saat 15.00'ten itibaren Trabzon Barosu önünden ve Pazarkapı  peronlarından stada ring seferleri düzenlenecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap