SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Steven Caulker'a kanca! O isimden referans aldı

Trabzonspor'dan Steven Caulker'a kanca! O isimden referans aldı

12 Haziran 2021 Cumartesi - 12:28




Transferin en hareketli takımlarından olan Trabzonspor, son olarak dünyaca ünlü yıldız futbolcu Marek Hamsik'i renklerine bağlamıştı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden bordo-mavili kulüp, bu kez de gündemine Süper Lig devlerinin de listesinde bulunan Steven Caulker'ı aldı. İngiliz stoperin o isimle görüşüp olumlu referanslar aldığı ifade ediliyor. İşte son dakika transfer haberinin detayları...





Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Trabzonspor, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Transferin hızlı takımı Fırtına; Bruno Peres, Gervinho ve Marek Hamsik'ten sonra yeni hedefini belirledi.

Takvim'de yer alan habere göre bordo-mavililer, Alanyaspor ile sözleşmesi biten Steven Caulker için girişimlere hız verdi. Eski takım arkadaşı Bakasetas'la görüşme yapan Caulker'ın çok olumlu referanslar aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan yıldız futbolcunun Trabzonspor'a daha sıcak baktığı belirtiliyor. "Mevcut oyuncularımızla aynı kalitede üst düzey rekabet yaratacak bir oyuncu istiyorum" diyen teknik patron Abdullah Avcı yöneticilerle yaptığı görüşmede Caulker'ın mutlaka kadroya katılmasını talep etti.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap