SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Sörloth'a teklif! Ahmet Ağaoğlu devreye girdi...

Trabzonspor'dan Sörloth'a teklif! Ahmet Ağaoğlu devreye girdi...

09 Ocak 2021 Cumartesi - 11:03




Trabzonspor, Sörloth için Leipzig'e kiralama teklifini sundu.





Julian Nagelsmann'ın Sörloth'un takımda kalmasını istemesinden dolayı Norveçli futbolcuyu satılık ya da kiralık olarak bu sezon takımda göndermeme kararı alan Leipzig'in Türkiye'den Galatasaray'ın yanı sıra bir takımın daha teklifini geri çevirdiği ifade edildi.

TRABZONSPOR DA TEKLİF YAPTI

Galatasaray'ın yanı sıra bu teklifi yapan kulübün ise Trabzonspor olduğu öğrenildi. Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bizzat devreye girerek Sörloth'u kiralamak için Leipzig ile görüştüğü ancak Alman kulübü Trabzonspor'un da bu teklifini geri çevirdi.

ÖZEL ANLAŞMA VAR MI?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Leipzig ile Trabzonspor arasında Sörloth ile özel bir anlaşma olduğunu ve Norveçli futbolcunun Türkiye'ye dönmesi durumunda sadece Trabzonspor'da oynayabileceğini ifade etmişti.

GALATASARAY'A GÖRE YOK!

Galatasaray Spor Kulübü ise Trabzonspor ile Leipzig arasında yapılan Sörloth anlaşmasını hukuki olarak inceleyerek transfer sürecinde adım atmasını engelleyebilecek bir maddenin olmadığı konusunda fikir birliğine varmıştı.

Beğendim
13
Sevdim
9
Beğenmedim
22
Üzgün
7
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap