SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Samuel Gigot operasyonu!

Trabzonspor'dan Samuel Gigot operasyonu!

13 Ocak 2022 Perşembe - 10:46




Devre arası transferinde Evrard Kouassi, Edin Visca ve Puchacz'ı kadrosuna katan Trabzonspor'un 4. takviyeyi ise Rusya'dan olacak.





Ocak transferinin en hızlı takımı olan bordo mavililer, 4. transferini savunmaya yapacak. Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından stoper arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibi Fransız stoperin transferini bitirmek için bir kez daha hareket geçti.

Öncelikli hedef Samuel Gigot

Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen Fransız stoper Samuel Gigot'u kadrosuna katmayı çok istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Gigot'un transfer edilmesi halinde Edgar'ın boşluğunu tam olarak kapatabileceklerini söylediği belirtildi.

S. Moskova'ya ilgi kağıdı gönderildi

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu için daha önce menajerler üzerinden Rus kulübünün nabzını yoklayan bordo-mavililer, bu kez resmi bir ilgi kağıdı gönderdi.

Gigot henüz kararını vermedi

Spartak Moskova'ya bonservis beklentisini sordu. Gelecek yanıta göre bir teklif hazırlayacak olan Trabzonspor, çok sayıda taliplisi olan Fransız stoper ile de menajer üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. 28 yaşındaki oyuncunun henüz bir karar vermediği ve düşünme sürecinde olduğu belirtildi. 

Piyasa değeri 11 milyon Euro

Spartak'ın belçika ekibi Gent'ten 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 28 yaşındaki stoper, bu sezon 24 maçta 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon Euro.

SAMUEL GIGOT KİMDİR?

FK Spartak Moskova takımında defans mevkinde forma giyen Samuel Gigot, 12 Ekim 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir.

187 cm boyunda ve 83 kilo olan Samuel Gigot, sağ ayağını kullanmaktadır.

Bu sezon Rus ekibiyle 16 maça çıkan 28 yaşındaki savunmacı takımına 1 gol 1 de asist katkısı sağladı.

Beğendim
6
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap