SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Salomon Rondon harekatı!

Trabzonspor'dan Salomon Rondon harekatı!

11 Ocak 2021 Pazartesi - 13:50




Trabzonspor’un golcü adayları arasına Salomon Rondon'da katıldı. Çin’in Dalian Professional takımında forma giyen 31 yaşındaki Venezuelalı forvet menajerler aracılığıyla bordo-mavili takıma önerildi. Çin’de kalmak istemeyen Rondon’un 1.5 sezon kiralık olarak gelebileceği ifade edildi.





Forvet hattına iyi bir golcü transfer etmek isteyen Trabzonspor için Uzak Doğu’dan transfer iddiası geldi.

Çin kaynaklı haberlere göre, Dalian Professional takımında forma giyen 31 yaşındaki Venezuelalı forvet Salomon Rondon menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildi. Geçmişinde West Bromwich, Newcastle, Malaga, Rubin Kazan ve Zenit gibi önemli takımların formasını giyen Salomon Rondon 2019 yılından bu yana Dalian Professional’da oynuyor. Çin’de kalmak istemeyen Venezuelalı forvetin menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerildiği bildirilirken, bordo-mavili takımın da bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.

31 yaşında olan Salomon Rondon, Dalian Professional formasıyla çıktığı 28 karşılaşmada 14 gol atarken 7 de asist yaptı. Rondon kariyerinin en parlak dönemini ise Zenit’te 58 maçta 28 gol atarak yaşadı.

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap