SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması

Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması

10 Haziran 2019 Pazartesi - 11:58




Trabzonspor, Hosseini ve Onazi'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Omzundan operasyon geçiren Hosseini'nin önümüzdeki hafta koşulara başlayacağı, Onazi'nin de fizik tedavisini sürdürdüğü belirtildi.





Bordo-mavili kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Majid Hosseini ve Ogenyi Onazi'nin sağlık durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Majid Hosseini'nin ülkesi İran'ın Suriye ile oynadığı hazırlık maçında sakatlandığını dile getiren Güven, “Sakatlık sonrası yapılan kontrollerde oyuncumuzun sağ omuz bölgesinde akromiyoklavikular (AC) eklem yaralanması tespit edildi. Dün akşam İran'da başarılı bir operasyon geçiren Hosseini'nin önümüzdeki hafta koşulara başlaması öngörülmektedir” dedi. 

Güven, bir başka sakat oyuncu Ogenyi Onazi için ise şunları söyledi:  “Oyuncumuzun tedavisi Trabzon'da devam etmektedir. Kendisine yoğun bir şekilde fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulanmakta. Hem salon hem de havuz çalışmalar yapmaktadır.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap