SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Rodallega'ya flaş teklif! 1 Milyon Euro'nun üzerine...

Trabzonspor'dan Rodallega'ya flaş teklif! 1 Milyon Euro'nun üzerine...

Karadeniz Özel

01 Haziran 2019 Cumartesi - 11:24




Trabzonspor, Hugo Rodallega ile yeniden anlaşmak için tüm şartları zorluyor. Bordo-Mavili kurmaylar Kolombiyalı golcüye bu kez 1 milyon 250 bin Euro’luk yeni bir teklif sundu





Karadeniz Gazete // Özel // Osman BAŞKIR // Trabzonspor'da gündem Hugo Rodallega. Sözleşmesi sezon sonunda biten Kolombiyalı golcüyle yeniden anlaşma isteyen Bordo-Mavililer, Rodallega’ya Rizespor maçının sonrasında 1 milyon Euro’luk teklif sundu. Ancak golcü oyuncu bu öneriyi kabul etmedi ve yönetimden 1 milyon 700 bin Euro talep etti. Bu gelişmenin ardından da görüşmeler askıya alındı.

15 GOL ATARSAM FARK İSTERİM!

Hugo'ya yeni sezonda takımda görmek isteyen Bordo-Mavili yöneticiler, 34 yaşındaki forvete yeni bir teklif sundu. Rodallega’nın 1 yıl daha Trabzonspor’da kalmasını isteyen yöneticiler, fiyatı yükseltti ve 1 milyon 250 bin Euro’ya çıkardı. Aldığımız bilgilere göre, Hugo bu yeni teklifi değerlendiriyor. Yine bize gelen bilgilere göre tecrübeli futbolcu, yönetime, “Bu parayı kabul ederim ancak 15 golün üzerinde atarsam bana 350 bin Euro daha ödersiniz” önerisi yapacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap