SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan orta saha harekatı! Yılın hamlesi

Trabzonspor'dan orta saha harekatı! Yılın hamlesi

02 Haziran 2020 Salı - 18:10




Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. İç transferde imzaları peş peşe attıran Trabzonspor'da gözler dış transfere çevrildi. Sezonu Bordeaux’da kiralık geçiren Monaco’lu oyuncu için teklif hazırlandı. Fas basını, Bennasser’in Fırtına’ya sıcak baktığını yazdı. İşte tüm detaylar...





İç transferde imzaları peş peşe attıran Trabzonspor'da gözler dış transfere çevrildi. Bordo-mavili takımın hedefinde ise Monaco'nun Faslı orta sahası Youssef Ait Bennasser'in olduğu öğrenildi. Sezonu Bordeaux'da kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki maestro için harekete geçen yönetimin, uygun bir maliyetle bu transferi bitirmeye çalıştığı ifade edildi. Fas medyası da Youssef Bennasser'in Trabzonspor'dan aldığı teklife sıcak baktığını yazdı.

MONACO GÖZDEN ÇIKARDI

Fransa doğumlu olan Bennasser, kariyerine Nancy'de başladı. 2016'da Monaco'ya transfer olan yetenekli oyuncu, 4 yıldır kiralık gönderiliyor. Piyasa değeri bir ara 10 milyon euro'yu gören Bennasser, Bordeuaux'da bu sezon 16 maçta 779 dakika süre alıp 1 asist gerçekleştirdi. Monaco'nun gözden çıkardığı genç isim, merkez orta saha ve ön libero olarak görev yapabiliyor.

Bennasser, Fas Milli Takımı'nda 23 kez görev yaptı. Bordeaux, Caen, Monaco, Saint Etienne ve Nancy formaları giyen oyuncu kariyerinde 137 maça çıkıp, 4 gol+6 asist üretti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap