SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Onyekuru bombası! ''Henry Onyekuru’yu Trabzonspor’a getirebilir miyiz?..''

Trabzonspor'dan Onyekuru bombası! ''Henry Onyekuru’yu Trabzonspor’a getirebilir miyiz?..''

26 Mayıs 2021 Çarşamba - 17:06




Galatasaray'ın öncelikli satın alma hakkı olduğu ancak seçimler dolayısıyla ortalığın toz duman olduğu bir dönemde kendisi de kararsız kalan Henry Onyekuru için Trabzonspor devreye girdi.





Fenerbahçe teknik sorumlusu Emre Belözoğlu’dan sonra, Trabzonspor transfer komitesi başkanı Ertuğrul Doğan da devreye girdi… Galatasaray’ın 15 gün içinde 4.35 milyon euro yatırarak bonservisini almak zorunda olduğu Henry Onyekuru’nun menajeri William D’Avila’yı aradı. Sarı-kırmızılı yönetimin bu hamleyi yapmaması durumunda Nijeryalı oyuncunun ve kendisinin planlarını sordu.

D’Avila oyuncusuyla Fenerbahçe ve Başakşehir’in de ilgilendiğini söyledi. Galatasaray yönetiminin kendisini ve oyuncusunu rahatsız eden bir tutum içinde olduğundan bahsetti. Fatih Terim’in kalmaması durumunda Onyekuru’nun ayrılığının yakın olduğunu iddia etti.

Ancak şu an için Monaco ile bir görüşmesinin olmadığını bu soruya bir cevap veremeyeceğini söyledi.

Abdullah Avcı’nın talebiyle Nwakaeme’nin yerine Gervinho ile anlaşan Trabzonspor’un takımdan ayrılması gündemde olan Ekuban’ın yerine de Visca, Halil ve Efecan’la görüşme halinde olduğu biliniyor. Ancak Onyekuru’nun alınma durumu ortaya çıkarsa çok farklı bir transfer stratejisinin gelişebileceği üzerinde duruluyor.

Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap